duminică, 17 martie 2013

Ce am sa scriu pe blog

In acest articol vreau sa prezint ceea ce am sa scriu in continuare pe blog,despre ce si cine am sa scriu.Sunt multi bloggeri care se plang ca pur si simplu nu au despre ce scrie,ei bine nu cred ca exista asa ceva "nu am despre ce scrie".

Unul dintre proiectele mele pe acest blog este sa incerc sa promovez cativa bloggeri care prin ceea ce scriu pe blog-urile lor personale merita sa fie promovati.Acest lucru il voi face prin interviuri de genul celui cu Dana Ungureanu .Sunt multe pareri contra dar si multe pro asupra acestui tip de promovare.Ideea mea vine in felul urmator :blogosfera romaneasca are nevoie de promovare,iar faptul ca eu am ales sa prezint cateva interviuri cu bloggeri ce scriu materiale de calitate nu este altceva decat o recompensa a muncii sale.Pe de alta parte am si eu un mic castig,adica odata ce prezint un interviu cu o anumita persoana aceasta va deveni totodata interesata de blogul meu.

Un alt proiect pe care vreau sa il dezvolt pe acest blog va fi sa scriu despre actiuni umanitare,despre initiative despre care merita sa scrii,chiar si despre teatru,opera,etc.Vreau sa spun ca aceasta idee mi-a venit citind blogul lui chinezu.

Nu in ultimul rand voi incerca sa organizez cateva concursuri,bine ca premiu acesta va fi ceva simbolic : o carte,un bilet la film,la teatru.Totodata daca voi avea vreun castig din acest blog 50% il voi redirectiona catre o actiune umanitara iar voi cititori veti alege unde se vor duce acesti bani.

Sper ca v-am atras atentia si in continuare sa punem umarul la dezvoltarea blogosferei romanesti.Numai bine!

10 comentarii:

  1. Multumesc mult si iti doresc bafta si tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai intentii nobile.Bafta! Ne vedem la capat de drum , la bilant.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca nu va exista un capat de drum, daca va exista vreodata sper ca sa ramana ceva in urma

      Ștergere
  3. Te-am citit cu mult timp inainte sa imi iei interviul si te citesc in continuare. Ma bucur foarte tare ca incurajezi lumea sa mearga la teatru(prin acordarea unui premiu ce consta intr-un bilet la teatru) Sper sa reusesti sa castigi suficienti bani din blogging astfel incat sa poti ajuta persoanele care au nevoie. Cand ajungi in acel punct, te rog contacteaza-ma pentru sfaturi. Am ceva experienta in campanii de ajutorare a persoanelor nevoiase(in special copii). Din pacate lucrurile nu functioneaza asa cum ne-am dori si decat sa ajunga ajutorul tau pe mainile cui nu trebuie.... Spor la scris! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu siguranta o sa apelez la tine si faptul ca ai experienta in asemenea campanii este un mare plus mai ales pentru mine

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc :) Chiar nu as vrea sa ai parte de obstacolele pe care le-am intampinat eu...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dana obstacolele au si ele menirea lor. Eu unul am ajuns la o concluzie : Oricat de jos ai ajunge, oricat de mult rau ti-ar face cineva, nu te lasa si incearca pana ai sa reusesti ceea ce iti doresti. Eu unul am facut acest blog in speranta ca voi putea ajuta pe cineva intr-o zi, pe cineva care sa spuna "multumesc". Si cu siguranta voi reusi, poate nu azi sau maine dar candva cu siguranta

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie nu mi se intampla sa duc lipsa de subiecte, ci sa fiu prea obosita pentru a le pune pe hartia virtuala.
    Bafta pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant blog, te voi urmari un continuare cu siguranta :)

    RăspundețiȘtergere