vineri, 22 martie 2013

Egal in prelungiri

Initial vroiam sa scriu un articol elogios la adresa nationalei Romaniei, asta inainte de meciul Ungaria - Romania, un meci urat probabil si datorita lipsei suporterilor fie ei maghiari sau romani. Meciul a fost unul mediocru in sine, jocul nostru pe alocuri dezastruos.

As vrea totusi sa apreciez jocul lui Adrian Mutu care chiar daca nu a avut realizari notabile in afara de acel gol din penalty, cel putin acesta sa zbatut spre deosebire de Bogdan Stancu care a fost sincer un jucator in minus. Alt jucator care merita aprecierea mea este Vlad Chiriches care desi nu sunt un fan al sau, a avut un joc bun spre foarte bun.

Alaturi de Bogdan Stancu as vrea sa il mentionez si pe Dorin Goian la titlul de cel mai slab jucator al meciului.

Cred ca cel mai important este faptul ca nu am pierdut acest meci important si pentru echipa nationala a Romaniei dar si pentru noi mai ales dupa ultimele contre intre Budapesta si Bucuresti si sa speram ca nationala va face un meci mult mai bun in Olanda.

Trebuie sa avem grija de acum inainte la nationala Turciei care daca va castiga meciul cu Ungaria iar noi vom pierde in Olanda va intra in jocul calificarii. Sincer sper la o victorie a Turciei in fata maghiarilor, sper asta pentru ai scoate pe unguri din calculele calificarii la baraj.

Hai Romania!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu