luni, 18 martie 2013

Interviu Egyed Petru Zoltan



1.Cateva cuvinte despre EGYED Petru Zoltan din mediul offline (varsta ,hobby-uri)

Mă numesc EGYED Petru Zoltan, născut în 28.12.1974, hobby-urile mele, păi blogginul, net-ul, mai joc o mulţime de jocuri on-line şi multe altele. Sunt o persoană sociabilă, cu simţul umorului, o persoană cu o dizabilitate gravă, şi lupt să supraveţuiesc cu toate că statul ne face zilele tot mai grele :D .Şi îmi face mare plăcere când pot ajuta pe cineva

2.Ce sau cine te-a indemnat sa te aproprii de mediul online?

Prietenul Zamfir Pop, tot el mi-a şi făcut blogul în 25.01. 2010, din ziua aia sunt Blogger, chiar îmi doream o schimbare după doi ani de radio on-line.

3.Ce asteptari ai avut atunci cand te-ai apucat de bloging?(Cand te-ai apucat)

Să devin cunoscut şi să mă cunoască lumea, povestea mea de viaţă, să cunosc oameni, să comunicăm, să leg prietenii, Doamne`s Mulţam am foarte mulţi prieteni şi să recunosc că doream să fiu şi ajutat de oameni şi la rândul meu să ajut pe alţii în situaţia mea şi nu numai.

4.Ce realizari ai avut in mediul online?

Realizările sunt mult mai multe decât mă aşteptam, vorbesc serios. Sunt multe şi o să le vedeţi pe blog.

5.Ce asteptari ai in viitorul apropiat in mediul online?

Îmi doresc un job, din care să fac ceva bănuţi. Îmi doresc foarte mult să îi pot ajuta şi pe ce-i ce îmi cer ajutorul.

6.
Ce fel de greutati ai intampinat (daca ai intampinat) atunci cand te-ai apucat de bloging?

A fost greu la început, cu setările, cu modificatul şi încărcatul pozelor, cu ce să scriu, subiectul, scrisul, au fost multe, dar le-am depăşit pe toate cu brio.

7.Ce castiguri apreciezi din bloging?Finaciare sau sa zicem „sentimentale” (prieteni,amici,colegi,etc)

Am avut şi câştiguri financiare nu multe, dar cu ajutorul blogului am fost foarte mult ajutat, mai ales la casă cu consolidat fundaţia, izolat pereţii, ect.

 8.Un gand pentru cititorii blogului:

Să citiţi în continuare zoltybogata, să mă criticaţi unde greşesc, să-mi daţi sfaturi unde credeţi că e nevoie, datorită vouă am ajuns unde sunt acum. Multă sănătate!
Si sa nu uitam motivul pentru care Zolty este prezent pe acest blog cu un interviu. Blogul sau personal zoltybogata. Multumesc pentru interviu si la cat mai multi cititori!

5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Asa, cum spune, ajuta. Sunt, unul din cei pe care i-a ajutat. Multumesc. Multa sanatate!

      Ștergere
  2. Bravo, Zolty!
    Dintre toţi cei pe care "i-am împins" spre blogoreală, tu, Colecţionara şi Florina, sunteţi singurii care aţi rămas "pe baricade"!
    Sănătate şi succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Curaj, Zolty!
    Speranta moare ultima chiar si cand deznadejdea e aproape certitudine!Un lucru e sigur:toti ne nastem cu un scop si uneori suferinta poate fi un mijloc de a-l atinge.

    RăspundețiȘtergere