sâmbătă, 7 iulie 2018

Cum va poate ajuta uleiul de hibiscus

Florile de hibiscus sunt cel mai bine cunoscute in mediile tropicale, sunt frumoase si au o varietate nesfarsita de culori si dimensiuni. Hibiscusul a fost folosit pentru sanatate si frumusete o lunga perioada de timp de catre fizioterapeuti si chiar in tratarea simptomelor gripei, ajuta la digestie si chiar ca tratament pentru frumusete.
Uleiul de hibiscus este usor de facut acasa, atata timp cat aveti la indemana flori de hibiscus. Daca doriti sa il faceeti acasa va recomand sa folositi cateva cesti de ulei de susan sau cocos si o mana de flori de hibiscus. Dupa ce ati adaugat uleiul si florile intr-o oala adaugati putina apa si fierbeti. Dupa ce se evapora apa iar florile sunt complet fierte, indepartati tulpina si frunza si fierbeti pana obtineti un ulei. Il puteti plasa intr-o sticla de parfum. Are un miros usor tropical, placut.
 Uleiul de hibiscus si utilizarile sale :
Cresterea parului. Uleiul de hibiscus poate ajuta la cresterea parului, vitaminele naturale stimuleaza scalpul, deasemenea elimina si matreata. Atentie insa uleiul de hibiscus poate da o nuanta de visiniu parului dumneavoastra.
Celulita. Daca puneti uleiul pe o zona de piele acesta il va netezi si va elimina celulita treptat.
Contraceptiv . Unele triburi din Jamaica,folosesc florile de hibiscus pentru avorturi, dar nu recomand acest lucru tinand cont ca sunt atatea clinici specializate.
Imbunatateste digestia. Daca mancati pur si simplu florile de hibiscus acestea va vor imbunatatii digestia.
Exista multe alte utilizari pentru aceasta floare,eu am ales cateva mai importante !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu