joi, 5 iulie 2018

Cum sa intuneci culoarea parului in mod natural acasa

Este posibil sa intuneci culoarea parului in mod natural, fara nici un produs chimic, concentrate sau a merge la un salon. Aceste metode le puteti utiliza acasa, sunt ieftine, naturale. Iar prejudiciul adus parului este minim in comparatie cu utilizarea substantelor chimice dure.

Utilizand Cafea . Cafeaua este o buna modalitate de a inchide culoarea parului si de o obtine o nuanta intunecata. Cum? Simplu. Preparati o cafea tare, lasati-o sa se raceasca, turnati cafeaua intr-un castron, spalativa parul de cateva ori cu cafea, clatiti, spalati-va cu samponul dumneavoastra obistnuit, uscati cu un prosop.

Utilizand Ceai Negru. Ceaiul negru are deasemenea un impact deosebit asupra culorii parului. Preparati o oala de ceai negru puternic, lasati-l sa se raceasca, turnati intr-un castron, clatiti parul cu ceai negru de cateva ori, pentru ultima oara clatiti cu ceai negru si lasati 10-15 minute inainte de a va spala cu sampon, uscati parul cu un prosop.

Utilizand Cacao. Cacao este un alt produs natural minunat care poate fi folosit pentru a obtine o nuanta mai intunecata a parului. Iata cum : luati o sticla de sampon, goliti jumatate din continut, umpleti cu cacao, agitati pana se omogenizeaza si folositi ca pe un sampon obisnuit zilnic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu