sâmbătă, 9 martie 2013

Fotbal ca la noi


Tocmai am vizionat atat cat am apucat meciul dintre Rapid si Petrolul,frumoase tribune ca de obicei in Giulesti,meciul chiar a fost oprit cateva momente din cauza tortele ce au ajuns pe teren.

Desi Rapid este in insolventa si mai multi tineri de la echipa a doua isi fac loc in prima echipa,incet-incet incep sa castige puncte.Pe de alta parte Petrolul,echipa cu pretentii europene a incercat dar din pacate pentru ei nu au reusit sa marcheze.

Scorul final 0-0 nu a stirbit cu nimic frumusetea meciului atat in teren dar mai ales si tin sa subliniez asta in tribune.Cu toate ca echipa Rapid este intr-o situatie dificila suporterii giulesteni sunt in numar foarte mare alaturi de echipa.Cinste lor!

4 comentarii:

  1. nu sunt rapidist,desi ar trebui, sunt petrolist,da galeriile si-au facut datoria,dar echipele ...., un meci fara ambitii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca echipele nu au fost la cea mai mare inaltime dar sincer mie mi-a placut daruirea jucatorilor mai ales cei giulesteni.

      PS: nici eu nu sunt rapidist sunt dinamovist dar atunci cand vad ceva ce imi place,recunosc

      Ștergere
  2. Mi-a placut foarte mult momentul in care cei din galeria petrolului au aruncat cu rolele de hartie.

    sper sa vedem si la alte meciuri galerii la fel de "inventive".

    RăspundețiȘtergere
  3. Da adevarat a fost frumos, chit ca echipa mea de suflet Dinamo au pierdut dar galeria Petrolului a fost chiar la inaltime. Dar si cea a lui Dinamo a fost in numar mare. Pacat insa ca unii dintre suporteri ai Petrolului au scandat la adresa lui Catalin Haldan

    RăspundețiȘtergere