vineri, 17 mai 2013

De ce NU!

Nu am m-ai scris de ceva timp pe blog, desi trebuie sa recunosc ideea initiala era sa fac ceva ma unic, ceva mai special, un blog pentru bloggeri si nu numai, un blog pe care sa il citesti cu placere iar pentru mine un blog care sa ma faca sa revin zilnic cu un articol.

Dar desi speram ca va fi ceva placut si cat de cat unic, am atras atentia si anumitor persoane care au ales sa ma critice in cel mai josnic mod, nu vreau sa dau exemple dar nu este corect, nici nu am primit bine la drum si deja primeam tot feluri de mesaje gen : ceea ce faci tu nu este o noutate sa facut cu mult timp inainte dar nu a mers asa ca nu are rost sa te mai chinuii sau gen : cine esti tu sa alegi carui blogger sa ii iei interviu, de ce nu imi iei mie ca eu sunt mai bun, etc..

Hai sa va spun ceva, acest blog este unul personal, iau interviu cui doresc eu, chiar daca sa m-ai facut inainte nu ma intereseaza, este proiectul meu , bun sau rau, puteti sa ma criticati cat vreti nu ma intereseaza.

Asa ca " De ce NU" . De azi inainte voi revenii cu interviuri si voi incerca sa imi promovez proiectul si ideea asa cum voi dorii eu. Cat despre criticile voastre, pur si simplu nu ma intereseaza, vorba aia " Daca se vorbeste de tine, inseamna ca esti cineva" . Probabil deranjez, dar eu niciodata nu am spus ca voi face pe plac tuturor.

O zi buna!

4 comentarii:

  1. Eu nu pot sa-i inteeg pe atoatestiutorii si arogantii care intra numai ca sa dea cu pietre! am avut si eu parte de cativa, unii mi-au sugerat ca as fi cam idioata, altii ca de ce-mi permit eu sa dau sfaturi, altii ca sunt de prost gust...Frate, daca nu-ti plac "manelele' mele du-te la opera, asculta madrigalul, nu-ti obosii nobilii ochi pe scrisul meu! nu vreau laude, accept critica(dovada ca las orice comentariu, chiar si pe cele de neam-prost) dar nu incerca sa ma umbresti cu maretia si stralucirea ta, e loc sub soare pentru toti!
    si chiar asa, ti-ai permis sa scrii despre neica-nimeni(ca mine) cand galgaie blogosfera de vedete!:)) Tu scrie ce vrei si ce simtica nu scrii pentru premiul Academiei!

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo pentru atitudine!
    cand nu se va mai vorbi despre tine, atunci sa te intrebi, pana atunci si reclama negativa, tot reclama este

    RăspundețiȘtergere
  3. Si ce te opreste sa faci asta, stabilesteti bloggerii tinta care vrei sa te citeasca si cu care vrei sa ai legaturi de prietenie / dusmanie si apoi munca, munca... :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Orice critica, inseamna ca faci un lucru bun. Continua.

    RăspundețiȘtergere