duminică, 10 ianuarie 2016

Cele mai periculoase drumuri din lume

 De mii de ani drumurile au furnizat un mod eficient si sigur de transport al persoanelor si bunurilor, dar uneori acestea nu sunt asa de sigure pe cat se vrea. Mai jos va voi prezenta o serie de drumuri care va vor convinge ca uneori mersul pe jos nu este asa de rau.

  • Drumurile din Himalaya. Ne referim aici la toate drumurile care duc sus in Muntii Himalaya, o retea foarte periculoasa de drumuri neasfaltate si inguste, iar in orice moment intr-o clipa de neatentie te poti trezi prabusindu-te.
  • BR-116, Brazilia. Cea de-a doua cea mai lunga autostrada din Brazilia poarta numele de " autostrada mortii " din motive evidente. In fiecare an, mii de oameni mor pe aceasta autostrada din cauza proastei intretineri dar si din cauza banditilor.
  • Austostrada James Dalton, Alaska. Autostrada James Dalton din Alaska este plina de gropi iar pietre mici zboara spre tine din cauza vantului puternic, iar cel mai rau este ca trece prin mijlocul pustietatii.
  • Commenwealth Avenue, Filipine. Mai cunoscuta ca autostrada mortii din Filipine. Anual mii de pietoni, ciclisti dar si victime rezultate din accidente rutiere isi pierd viata pe aceasta autostrada din pricina regelementarilor ingrozitoare de circulatie.
  • North Yungas Road, Bolivia. De asemenea cunoscut ca " drumul mortii "  din Bolivia, este adesea citat ca cel mai periculos drum din lume. Este un eveniment obisnuit ca autobuze si camioane sa se rostogoleasca la vale. 
Pana la urma mersul pe jos nu este asa de rau nu?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu