miercuri, 4 iulie 2018

Beneficiile mierii asupra tenului

Oamenii au folosit mierea de mii de ani iar lista beneficiilor acesteia sunt in continua crestere. Nu numai ca intretine tenul dumneavostra ci pur si simplu este o fantana a tineretei pentru pielea dumneavoastra.
Nu iti pierde timpul mergand la magazin pentru a gasi un produs minune si nu cheltuiti bani pe un produs indoielnic in a va oferii beneficii. Doar uitate la beneficiile uimitoare pe care mierea ti le poate oferi.
Mierea are multe beneficii, altele decat gustul minunat. Exista beneficii in interiorul corpului dar si beneficii care pot fi vazute si simtite daca mierea este utilizata pe pielea ta. Unele dintre beneficiile mierii pot fi vizibile imediat,altele intr-un anumit interval de timp. Incercati sa folositi mierea zi de zi in alimentatia dumneavoastra cat si pe piele si veti observa cat de multe complimente veti primii.
Mierea este una dintre cele mai bune creme hidratante. Ea nu lasa pielea grasa sau uleioasa, veti observa imediat cat de moale poate fi pielea ta si stralucirea pe care o lasa in urma mierea.
Miera odata absorbita de piele se comporta ca un mic scut ce apara pielea ta de actiunile mediului inconjurator. Atunci cand pielea dumneavoastra sufera de pe urma razelor solare sau a acneeii, cea mai buna cale de a va vindeca cat mai rapid este sa folositi miere.
Miera poate fi utilizat ca produs alimentar elementar in dieta ta de zi cu zi. Mierea are o calitate naturala antibacteriana, mentinand microbii si bacterile la distanta si poate reduce chiar si riscul aparitiei acneeii.
Daca sunteti in cautarea unui produs antioxidant pentru a reduce efectele imbatranirii, atunci mierea este produsul potrivit. Este cunoscut faptul ca mierea poate incetini semnificativ efectele imbatraniri si pastreaza efectul tineresc al pielii dumneavoastra.
Mierea poate face ca pielea ta sa arate mai bine,stralucitoare si sa arati cu cativa ani mai tanara. Exista numeroase beneficii si nu exista dezavantaje. In plus veti economisii timp, bani si veti arata uitmitor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu