miercuri, 4 iulie 2018

Masca de fata cu lamaie si miere

Nu trebuie sa mergeti la SPA pentru a da pielii dumneavoastra un pic de stralucire. Va puteti face acasa o masca naturala pentru a avea o piele frumoasa si stralucitoare. Nu trebuie sa iesiti la cumparaturi pentru ingrediente, probabil le aveti deja in bucataria dumneavoastra.

Ce aveti nevoie :

- O lingura de lamaie stoarsa
- O lingura de miere de casa
- O pensula de vopsea
- Un prosopel umed pentru a indeparta masca

Cum fac :

Odata ce ai tot ce iti trebuie, amesteca sucul de lamaie cu mierea intr-un castron mic. Clatiti-va fata apoi uscati-o. Pielea poate absorbi mai repede vitaminele atunci cand fata ta este curata. Se ia pensula si se aplica amestecul pe fata. Lasati masca timp de 10-15 minute. Nu asteptati ca masca sa se intareasca deoarece aceasta devine lipicioasa. Indepartati masca cu un prosopel cald umed.

De ce aceasta masca functioneaza asa bine :

Folosind aceasta masca de cateva ori pe saptamana ajuta pielea dumneavoastra. Sucul de lamaie este ridicat in aciditate, ucide bacterile si ajuta la tratarea acneei. Mierea este usor de absorbit de catre piele si contine o multime de antioxidanti. Atat lamaia cat si mierea pot inversa daunele produse de soare. Acestea sunt motivele pentru care rezultate obtinute dupa folosirea acestei masti sunt uimitoare. Pielea ta va arata mai frumoasa si mai radianta.

Ai folosit aceasta masca de fata? Lasa un comentariu si impartaseste rezultatele cu noi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu