joi, 5 iulie 2018

Ajutor in cazul extensilor de par

Acest articol raspunde la cele mai frecvente intrebari despre extensile de par, inclusiv cele despre spalat, styling si cele mai comune probleme.

In cazul in care extensile de par sunt 100% din par uman, acestea pot fi vopsite. Se recomanda sa alegeti o vopsea de par speciala pentru extensile de par. Vopseaua de par ar trebuii deasemenea testata pe o bucata din extensia de par inainte de a aplica pe tot capul. Vopseaua de par poate provoca daune mai mari extensilor decat parului tau.

Doua dintre cele mai comune probleme ele extensilor de par sunt parul incalcit si uscarea sa.

In cazul in care extensile de par nu sunt prinse in mod corect ele se pot desprinde foarte repede. Utilizarea unor produse ca un sampon sau balsam gresit pot provoca acelasi lucru. Multe produse contin sare care pot duce la uscarea parului.

Extensile de par au nevoie de sampon si balsam special sau alternativ produse pentru par uscat, astfel incat sa adaugati umiditate parului. Pentru a te asigura ca parul tau nu se va incurca, asigurati-va ca inclinati capul spre spate atunci cand uscarea are loc doar cu un prosop.

Periajul este deasemenea esential, periati-va parul inainte si dupa spalare pentru a scapa de incalcirea parului.

Asa cum am mentionat mai devreme este esential pentru extensile de par de a fi spalate cu produse concepute pentru par uscat pentru a adauga umezeala inapoi in par. Daca parul devine uscat adauga un ulei de par pentru al hranii si deasemenea lasati parul cat mai aerisit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu