joi, 5 iulie 2018

Cele mai bune remedii naturiste pentru a evita subtierea parului

Subtierea parului este ceva de nedorit dar inevitabil odata cu inaintarea in varsta, ceea ce duce la caderea parului si eventual la chelie. Exista o multime de cai pentru a evita subtierea parului pe care le aveti la indemana acasa.

Starile cum ar fi anemia sau tulburarile tiroidiene pot duce la caderea parului. Unele medicamente pentru diabet zaharat, boli de inima precum si medicamentele pentru tulburari hormonale cat si contraceptivele ar putea avea efecte negative asupra volumului si texturii parului tau.

Matreata si subtierea parului . Aparitia acesteia poate duce la o accelerare a subtierii parului. Exista mai multe remedii naturiste impotriva ei. Se poate trata cu bicarbonat de sodiu. Lasati bicarbonatul de sodiu sa actioneze asupra scalpului dumneavoastra timp de 5-6 minute, apoi clatiti. In cazul in care scalpul dumneavoastra este uscat folositi un pic de ulei de masline, acesta va mentine parul ingrosat,protejeaza scalpul si va reduce matreata.

Capsicum-ul gasit in ardeiul gras rosu ajuta la ingrosarea si cresterea parului. Se fierbe 8-10 ardei impreuna cu 3 cesti de apa. Lichidul rezultat folositi-l pentru a va spala pe par.

Ceapa si cresterea parului . Ceava poate provoca cresterea parului. Se taie ceapa felii si se freaca pielea capului cu ea, se lasa circa 30 de minute apoi se clateste.

Coafuri care provoaca deteriorarea parului. Daca subtierea parului a inceput este bine sa evitati acele coafuri care afecteaza parul. Evitati legaturile stranse cat si impletirea parului. O alta optiune este de a vopsi parul cu o culoare apropiata culorii pielei capului astfel caderea parului va fi mai putin vizibila.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu