vineri, 6 iulie 2018

Sfaturi secrete pentru o piele tanara si stralucitoare

Foarte putini dintre noi suntem binecuvantati cu o piele perfecta si stralucitoare. Tot ce trebuie sa faci este sa adopti cateva remedii naturale de ingrijire a pielii pentru a scapa de punctele negre, cearcane, pigmentare si pete. O dieta sanatoasa ajuta mereu pentru o piele perfecta, deci evita alimentele prajite si uleioase.

Incepeti ziua cu un pahar de apa calda, puteti adauga deasemenea suc de lamaie la acesta. Evitati pe cat posibil apa rece de la robinet.

Mananca 4-5 migdale pe zi. Acestea sunt bogate in vitamina E, care este benefica atat pentru tenul tau cat si pentru par. Migdala imbunatateste frumusetea pielei tale facand-o mai neteda si moale.

Pentru pielea grasa folositi un gram de faina amestecat cu praf de curcuma si aplicati ca o pasta. Utilizati miscari circulare pentru a aplica pasta pe fata ta. Puteti folosi deasemenea si suc de rosii, amestecat su suc de lamaie, in cantitati egale.

Pentru pielea normala puteti face o pasta care sa contina besan, crema hidratanta si pulbere de curcuma. frecati pasta usor circular. Astfel se elimina toata mizeria si murdaria de pe fata ta. Spalati dupa zece minute si deja se vede stralucirea pielii tale.

Sucul de lamaie impreuna cu granule de zahar poate fi folosit ca un exfoliant natural pentru o piele stralucitoare. Frecati un cub de gheata pe fata pentru o circulatie a sangelui corecta. Laptele crud poate fi masat pe fata pentru o piele moale si supla.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu