vineri, 6 iulie 2018

Sfaturi simple pentru o fata fara cosuri

Cei mai multi oameni se intreaba ce e de facut dupa ce le apare un cos. Dar sfatul meu este sa eviti complet aparitia cosurilor si a punctelor negre, mai ales atunci cand fata dumneavoastra trebuie sa arate impecabil. Mai jos sunt cateva sfaturi de urmat pentru a evita pe cat de mult posibil aparitia cosurilor.

Evitati alimentele bogate in toxine. Evitati pe cat posibil alimentele bogate in grasimi. Consumul de astfel de alimente zi de zi duce la o acumulare de toxine in corpul dumneavoastra. Atunci cand toxinele plutesc in jurul sangelui acestea pot fi impinse afara prin piele, ducand la aparitia cosurilor.

Preveniti constipatia. Constipatia poate duce deasemenea la acumularea de toxine in corp. Atunci cand nu sunt eliminate deseurile din corpul tau acestea gaseste alte cai de a elimina, uneori prin pielea ta. Puteti prevenii constipatia prin consumul de saleta verzi dar si prin consumul de alimente bogate in fibre cum ar fi painea integrala.

Apa. Bea suficienta apa proaspata, curata pentru a prevenii aparitia cosurilor. Aceasta ajuta deasemenea de a scapa de constipatie. Doua cesti de apa calda ajuta tranzitul intestinal.

Transpiratia. O vizita la sauna ar fi un tratament excelent pentru piele. Aburul fierbinte de sauna deschide porii pielii si permite toxinelor acumulate sa fie eliminate prin sudoare.

Exercitii. Asigurati-va ca incepeti ziua cu cel putin 30 de minute exercitii. Exercitiul nu trebuie sa fie plictisitor si greoi. Puteti incerca dansul aerobic sau innotul. Exercitiile te ajuta sa elimini mai usor toxinele si te poate face chiar fericit. Oamenii fericiti nu au cosuri!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu