sâmbătă, 16 martie 2013

Sibiu-Capitala Regionala

De ce Sibiu?Pai este simplu Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania,cu o istorie imensa in spate,cu multe locuri foarte frumoase de vizitat dar si pot sa spun poate fi vazut ca un exemplu de oras ce isi pastreaza  istoria si traditia.

Desi sunt bucurestean si ma mandresc cu asta de vreo 6 ani stau la Sibiu,nu ca as avea un motiv anume,un loc de munca as gasi oricand in Bucuresti,probabil si mai bine platit dar Sibiul ma fascineaza si pur si simplu nu imi vine sa plec din acest oras.

Este stiut faptul ca Sibiul a fost capitala culturala europeana,deci daca restul europei au vazut in Sibiu un oras cu potential de ce sa nu o facem si noi.

Asa ca daca doriti ca Sibiul sa devina capitala regionala va rog sa semnati petia adresata Ministerul Administratiei Si Dezvoltarii Regionale,o puteti face aici http://www.yousign.org/ro/sibiu_regio

1 comentarii:

  1. Sibiul este chair unul dintre cele mai frumoase orasele ale tarii. imi place mult centrul cu cladirile renovate care dau si aspectul unui oras european.

    RăspundețiȘtergere