vineri, 6 iulie 2018

Cum sa iti albesti dintii in mod natural acasa

Incercarea de a albi dintii poate fi cateodata mai grea decat ne asteptam. Produsele de albit dintii pot fi costisitoare si nici nu stim cu siguranta care dintre ele functioneaza. Problema cea mai mare insa o reprezinta faptul ca majoritatea produselor de albit dintii poate provoca deteriorarea smaltului dintilor, acesta devenind mai slab si mai sensibil. Din fericire exista o multime de moduri prin care sa obtii rezultate in mod natural acasa.

Capsuni. Capsunile au calitati naturale de albire. Aceste contin acid malic care este foarte bun pentru indepartarea petelor.

Coji de portocale si frunze de dafin. Utilizate impreuna o sa ai o mare surpriza. Acestea sunt ieftine si este probabil sa le aveti deja in bucataria voastra. Cum le utilizati? Luati coaja de portocale si frecati dintii cu ea,apoi pisati frunzele de dafin, frecati pulberea de frunze de dafin pe dintii, lasati 5 minute apoi clatiti.

Bicarbonat de sodiu. Acesta este un alt produs natural care poate fi folosit pentru a albii dinti. Bicarbonatul de sodiu este capabil sa fie absorbit print malt si ucide placa. Utilizati bicarbonatul de sodiu ca o pasta de dinti. Se amesteca o lingura de bicarbonat de sodiu cu putina apa, periati dinti cu amestecul obtinut, incercati sa nu inghititi, lasati amestecul pe dinti 10 minute, apoi clatiti cu apa calda. Mai asteptati apoi inca 5 minute dupa care flositi o pasta de dinti obisnuita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu